Kalvin Phililips og Raphinha

Det skal være en gjensidig dalende interesse for hverandre som Manchester Evening News beskriver i dag etter de for bare noen få uker siden meldte det i praksis ar en done deal at Leeds stjerne Kalvin Phillips melder overgang til Manchester United i sommer.

Det er to forhold som har sørget for gladnyheten til Leeds fans. – Fra Phillips sin side er det opplagte at Manchester United synes å være i fritt fall og ikke lenger synes å være i stand til å ta trofeer og det andre at Leeds etter å ha vært nede og luktet på nedrykksstreken nå med ny manager Jesse Marsch har klart å snu skuta.

Les: David Silva ikke klar for en retur til sin gamle klubb

Manchester United ser ikke for seg at noen er villig til punge ut rundt 60 millioner pund for en spiller som har vært ute i tre og en halv måned med skade denne sesongen.

Kalvin Phillips har vært sentral på midtbanen til Leeds og etablert seg som en av Premier League sine store stjerner han har også blitt en naturlig del av det engelske landslaget, og gjorde seg bemerket under EM i 2021.

Blir mest sannsynlig et år til.. minst! Kalvin Phillips føler han har mye å bevise etter å ha vært mye borte denne sesongen.

Det skal også ha vært forhandlinger mellom Leeds og spilleren om en ny kontrakt, men disse har blitt satt på vent. Phillips har kontrakt med Elland Road-klubben til sommeren 2024.

Aston Villa og West Ham skal også være interessert i 26-åringen. Leeds skal ha innsett at de på et tidspunkt vil miste stjernen, men regner å få ham med neste sesong. Yorkshire-klubben planlegger derfor neste sesong med Phillips om en del av de planene.

Les på Popidol: Endelig: Röyksopp er tilbake!