Tammy Abraham

Store ting har begynt å skje i Chelsea etter Thomas Tuchel overtok. Kai Havertz har funnet ut hvor målet står igjen og etter kveldens seier over Fulham hvor den tyske «nestenfloppen» scoret begge målene er topp fire i praksis i boks. (Og Fulham er på god vei ned i Championship).

Det er nettopp suksessen til Kai Havertz som gjøre Chelsea mindre avhengig av en annen angrepsspiller nemlig Tammy Abraham. – 23 åringen kan bli solgt i sommer, men det bli ikke billig. Planen var å forlenge avtalen som går ut på dato sommeren 2023.

Les på Popidol: Juan Joya Borja mannen med verdens mest hysteriske latter er død

En rekke klubber er interesserte, men det spørs om de er villige og har økonomi til å bla opp nesten en halv milliard. Evening Standard melder at AC Milan nå følger etter Wolves, Leicester, Aston Villa og West Ham som alle har «satt seg opp på liste».

Tammy Abraham kan forlate Chelsea i sommer. I løpet av uken uttalte Daily Telegraph at Chelsea er klare til å selge spissen Tammy Abraham for drøyt 465 millioner SEK. Noen av klubbene som sies å være interessert er Wolves, Leicester, Aston Villa og West Ham.

Chelsea og AC Milan har tidligere gjort forretninger sammen, for eksempel er midtstopper Fikayo Tomori på lån fra Chelsea til Milan denne sesongen.

Les: Skjønner ingen ting!-Tilbyr Jens Petter Hauge