Kylian Mbappe og Angel Di Maria peker og ler

Syv svært gode år i Paris går mot slutten for den tidligere Manchester United floppen Angél Di Maria. Den argentinske angriperens kontrakt med Paris Saint-Germain blir ikke fornyet. Om noen dager er han fri til å signere for en ny klubb.

Juventus har i flere år vært ute etter å hente Angél Di Maria til klubben, men som alltid den gamle dame ønsker seg spillere på gratis overgang. Det gikk rykter i spansk presse om at Real Madrid manager Carlo Ancelotti, som var De Maria sin sjef sist gang han ledet kongens klubb ønsker var klar for en retur.

LES: Mourinho dropper tidenes managerlønn i Premier League

Skal vi tro Sky Sports blir det ikke Real Madrid, men Juventus. Forhandlinger er startet hvor Angél Di Maria ønsker en avtale på en sesong med mulighet for forlengelse. – Han teller på knappene om han fra neste sommer skal ta en kombinert spiller/trener jobb i sin barndoms klubb Rosario Central.

LES: Dansk media: Bodø/Glimt har vært hos dansk suksesstrener for å lodde stemningen

Juventus manager Massimiliano Allegri får trolig to spillere inn gratis som han mener vil løfte dem til toppen av Serie A igjen. Paul Pogba kommer fra Manchester United og nå altså Angél Di Maria fra Paris Saint-Germain. Juventus lurte også i sivet for å plukke opp den danske backen Andreas Christensen fra Chelsea på en gratis overgang, men der måtte de gi tapt for Barcelona.