Federico Chiesa. (foto: Juventus)

I dagene før «Den Gamle Dame» annonserte at Thiago Motta skulle henten fra Bologna var Mason Greenwood helt øverst på ønskelisten for denne sommeren. – Det ble til og med i følge Daily Mail sendt et tilbud på 48 millioner euro, men Manchester United ser som alle andre hvilke kvalitetet som den engelske høyrevingen har og selv om det virker umulig med en retur til Old Trafford krever de 60 millioner euro.

Selv om ikke Thiago Motta overtar formelt overtar som manager etter Massimiliano Allegri før 1.juli er arbeidet i gang! Noe av det første den italienske manageren ønsket var å heller satse på en annen ytfryst Manchester United spiller, Jadon Sancho.

Les: Vil reparere forholdet til Erik ten Hag

La Gazzetta dello Sport skriver at Juventus i samråd med Thiago Motta har snudd og nå er villig til å inkludere venstreving Federico Chiesa i en bytteavtale for å lykkes med å overbevise Manchester United om en Greenwood-avtale. – Chiesa var i kikkerten til Manchester United for et par somre siden, men da var prisen på 70 millioner euro for høy.

Juventus forsøker å få til en pakke som består av Jadon Sancho, Mason Greenwood og Federico Chiesa og samtidig få sjefene på Old Trafford til å glemme Adrien Rabiot som de fortsatt forsøker å få forlenget selv om hans kontrakt går ut om seks dager.

Vi får se hva som skjer, historisk sett er det Manchester United som trekker det korteste strået, vi trenger bare nevne Paul Pogba og Cristiano Ronaldo.

Les på Engelske klubber: Manchester United henter inn spisslegende med 150 scoringer for å coache Højlund og gjengen