Ikke så ofte Serie A-giganten har lett på Molineux Stadium (foto: juventus, twitter)

Sandro Tonali er et av de heteste navnenen i Serie A denne sesongen. Juventus  posisjonerer seg nå for å «redde» 19-åringen fra spill i lavere divisjoner.

For så langt har det ikke sett så lovende ut for Brescia. Fabio Grosse ble hentet inn fra Verona for å lede klubben til overlevelse i Serie A. Grosse er allerede ute, og klubben har tilbakelagt en tapsrekke på seks kamper og ligger sørgelig sist på tabellen.

Les: Van Dijk kunne nesten ikke ha kommet nærmere trofeet

Da blir det nærmest litt underholdende at Brescia-presidenten Massimo Cellino tror han kan beholde sitt største talent.

-Hvis Sandro bestemmer seg for å bil er jeg villig til å betale mye for å forlenge kontrakten hans. Han vet at han kan fortsette å ha det gøy her, hos en større klubb kan det hende han ikke får spille, sies det fra presidenten fiølge Gazzetta dello Sport.

Les: Steven Spielberg overrasket med E.T «A Holiday Reunion» 37 år etter

7 poeng på 12 kamper vitner kanskje ikke om så mye moro, selv for en 19-åring som får all verdens muligheter på banen. Ifølge Goal har Juventus allerede bestemt seg for å sikre seg Tonali så fort som mulig, for en overgang i sommer.

Les: Guardiola har gitt opp drømmen om spilleren som utgjør den store forskjellen

Tonali følger president Cellino definitivt ikke ned fra Serie A, men kan bidra med et helt greit plaster på såret til klubben, til en verdi av rundt 500 millioner Juventus-kroner.