Arkadiusz Krystian Milik sitter i godstolen hos Marseille.

Snakk om uflaks! Den polske stjernespissen Arkadiusz Milik trodde han kunne puste lettet ut da kan kom seg bort fra Napoli og deres glisne og usympatiske eier og styreformann Aurellio de Laurentiis. Fra å være fullstendig ute i kulden landet han i en klubb i fullstendig krise. Kaoset toppet seg da Marseille manager Andre Villas-Boas for et par uker siden trakk seg fra jobben på direktesendt TV.

Arkadiusz Milik kom til Frankrike på en låneavtale med kjøpsopsjon, hvis ikke Marseille får ting på plass raskt og orden i rekkene blir oppholdet i den nest største franske byen kort.

Les: Bekreftet: Skal inn og lede Europas mest kaotiske storklubb

Juventus manager Andrea Pirlo er kraftig irritert over kraften i sitt eget lag, noe som kom klart til uttrykk etter gårsdagens 1 – 1 resultat mot Verona på lørdag. «Den gamle dame» har begynt å planlegge for et liv uten Cristiano Ronaldo.

Tuttosport skriver i dag at Juventus har to angripere på tapetet, begge spiller i Ligue 1. De to er den nederlandske stjerneangriperen Memphis Depay som spiller for Lyon og Arkadiusz Milik.

Drømmen og den ultimate hevnen for Arkadiusz Milik må være å signere for Juventus og så på bortebane (Stadio Diego Armando Maradona) mot Napoli banke inn Hat-trick og så ta toget hjem til Torino med tre poeng i lomma.

Les på F7: Aston Villa eier redder Joe & The Juice