Mason Greenwood stor stjerne hos Getafe-supporterne. (foto: Getafe)

Etter Barcelona innså de ikke hadde råd til 60 millioner euro for Manchester United høyreving Mason Greenwood har Juventus dukket opp øverst på listen over beilere.

22-åringen er for tiden på lån hos Getafe i Spania, og han har imponert i La Liga og har scoret åtte mål og registrert fem assist i prosessen. – Det er Juventus manager Massimiliano Allegri som presser på for en overgang. – Klubben er midt i en maktkamp hvor deler av styret og sportslig ledelse ønsker seg noen andre. Det at klubben nå agerer på et ønske fra Max kan tyde på at ikke blir et managerskifte med det første.

Les: Manchester Uniteds Mason Greenwood beslutning er en gigantisk nedtur for Getafe

Det er for tiden en rekke spekulasjoner rundt engelskmannens fremtid, ettersom Man Uniteds nye minoritetsaksjonær Sir Jim Ratcliffe nylig antydet at døren fortsatt var åpen for Greenwood på Old Trafford. – Ratcliffe sa at han vil se på «de virkelige fakta» før han ringer til forwarden, som ikke har representert de 20 ganger engelske mesterne siden januar 2022.

Historien på nytt:

  • For to år siden, etter anklager fra en kvinne, ble Greenwood arrestert mistenkt for voldtekt og overfall, og han ble deretter arrestert videre på mistanke om seksuelle overgrep og drapstrusler.
  • Engelskmannen ble også siktet for voldtektsforsøk, deltagelse i kontrollerende og tvangsatferd, og overgrep som forårsaket faktisk kroppsskade, men saken mot ham ble henlagt i februar i fjor.
  • Man United antas å ha bestemt seg i fjor sommer for å bringe Greenwood tilbake til oppsettet sitt før de ble tvunget til å ombestemme seg på grunn av det offentlige tilbakeslaget.

Som et resultat ble Mason Greenwoodsendt på lån til Getafe, det blir ikke et lån på en ny periode, men enten et salg eller spill for Manchester United.

Atletico Madrid fremstod som en mulig neste klubb etter Barcelona trakk seg, men følge Gazzetta dello Sport har Juventus dukket opp som seriøse utfordrere. Den gamle dame ser på ham som den ideelle signeringen i løpet av sommerens overgangsvindu.

Rapporten hevder at de italienske gigantene er tiltrukket av Greenwoods allsidighet, med engelskmannen som er i stand til å operere i en rekke forskjellige posisjoner i den siste tredjedelen av feltet.

Greenwood har representert Manchester United ved 129 anledninger i alle konkurranser, scoret 35 mål og registrert 12 assists, og han ble sett på som en av de beste ungdommene i verdensfotballen før han ble arrestert.

England-sjef Gareth Southgate foreslo nylig at døren ville være åpen for at Greenwood i fremtiden kan komme tilbake til landslaget, men at det er noe som skal snakeks om etter sommeren EM i Tyskland.

Les: Martin Ødegaards tidligere makker på lista hos Arsenal