Hjem Fotball Juventus kan ha funnet erstatter til legenden Buffon
Juventus kan ha funnet erstatter til legenden Buffon

Juventus kan ha funnet erstatter til legenden Buffon

juni 22, 2017

Ingen kan fylle skoene til Gianluigi Buffon. Mer er det ikke å si om den saken. Men Juventus trenger selvfølgelig en ny sisteskanse som skal bringe laget helt til topps i Champions League. Nå kan det se ut som en Arsenal-keeper på utlån er mannen som skal gjøre dette.

Evening Standard skriver om keeperen med det tungebrekkende navnet Wojciech Szczesny, som er forventet å forlate Arsenal denne sesongen.

Den nesten to meter høye polakken har vært hos Arsenal siden 2009, men har de to siste sesongene voktet målet til Roma. Her har 28-åringen vist seg som en solid sisteskanse, og både Juventus og Inter Milan ønsker nå å sikre seg keeperen.

Inters nye manager Luciano Spalletti har jobbet med polakken i Roma, hvor keeperen med sine 38 kamper bidro til at klubben fikk andreplass i Serie A. Nå vil Spalletti tydeligvis ta med seg den polske murveggen.

Arsenal skal ha krevd 160 millioner kroner for å slippe Szczesny, men så langt har hverken Juventus eller Inter lagt det nødvendige beløpet på bordet.

For oss blir det litt snodig hvis erstatteren til legendariske og karismatiske Buffon blir en kar fra Polen, som vi i tillegg sliter med å uttale navnet på.

I denne sammenhengen heier vi faktisk på Inter.

(foto: juventus)

Les også:

Premier League-klubb snapper supertalent hos Ajax

Juventus har lagt penger på bordet for 1,94 høy franskmann

 

 

 

 

Les også: