Hadde allerede et helt spesielt forhold i Dortmund.

Det er rimelig opplagt av Liverpool manager Jürgen Klopp ønsker seg Borussia Dortmund-angriper Christian Pulisic. Han forsøkte hente han i januar som en erstatter for Philippe Coutinho og nå ifølge Express vil han forsøke igjen til sommeren uten at det er klart hvem han skal erstatte. 

Personlig interesse

Liverpool som har et av de mest spennende angreps rekkene i Europa skal visstnok være interessert i å styrke den ytterligere og eventuelt ha «en» i reserve i tilfelle skader og fristende tilbud fra andre klubber.  – Liverpool skal være klare til å by 53 millioner pund, nesten 600 millioner kroner for Christian Pulisic.

Les: «Liverpool burde ikke ha vært i Champions League-finalen»

Vi kan skjønne interessen, Pulisic som nå er 19 år har de siste par årene i Bundesliga hatt en enorm utvikling, Jürgen Klopp tror at Liverpool kan gjøre det samme for Christian Pulisic som de har gjort med deres store stjerne Mohamed Salah.

Liverpool er ikke alene om å konkurrere om Pulisic, Manchester United og Arsenal er også frempå. Han har blitt en fast del av starteleveren til Borussia Dortmund med 40 kamper så langt i sesongen. Han har også arbeidet seg inn i USAs landslag og begynt å score der også, han har 9 mål på 20 kamper med flagg på brystet.

Jürgen Klopp har en kjempefordel som de kommer til å utnytte, det var Klopp som for tre år siden ga Pulisic sin debut på Borussia Dortmund og slike ting glemmes ikke. (Jürgen Klopp var Borussia Dortmund manager i mange år, fra 2008 til 2015). Klopp skal allerede den gangen sett på Pulisic som det neste store.

 

 

Dortmund sjef Michael Zorc som sier han er i konstant kontakt med Klopp sier til Express han han ikke vet noe som helst om et bud:

«Jeg er i konstant kontakt med Jürgen Klopp. Men jeg vet ingenting om det. »

 

————————————–

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp