Fikk hvertfall testet Liverpool-drakten. (foto: liverpool, twitter)

På slutten av forrige uke ble det første bildet tatt av Thiago Alcantara i Liverpool-drakt. Noen dager senere spilte midtbanespilleren sin første omgang for Klopp. Noen som er i tvil om at spanjolen kommer til å gjøre nytte for seg før nyttår? Ikke Jürgen Klopp.

Det var en litt snodig kamp på Stamford Bridge denne søndagen. Lampard hadde fortsatt ikke fått på plass halvparten av forsterkningene, Andreas Christensen «ofret seg» til rødt allerede før pause, og Kepa samarbeidet med Mané om det ene Liverpool-målet.

Les: Vil ha Jesse Lingard selv etter gårsdagens marerittkamp

For Liverpool gikk det derimot etter planen, både med poengsamlingen og debuten til Thiago.

-Vi besluttet å sende Thiago inn tidlig, fordi det var 11 mot 10 og han er en spiller som kan diktere rytmen. Det var den perfekte starten for ham, og gutta hjalp ham enormt mye. Jeg er virkelig fornøyd med spillet hans. Det var helt klart tøft for ham, men offensivt og med ballen, da er han i sitt rette element, skryter Klopp ifølge Goal.

Neste kamp blir mot Arsenal på Anfield. Vi tipper Thiago er på plass. Spanjolen brukte ikke mange minuttene på å bekrefte Klopps tro på at Thiago i troppen er en genistrek.

Les: Mourinho har problemet han kommer til å takke for