Julian Brandt

Julian Brandt var jaktet av de fleste storklubber de siste årene, men den tyske landslagsspilleren valgte Dortmund i en avtale som var milevis unna de estimatene de fleste snakket om med hensyn til overgangssum.

Bayer Leverkusen fikk bare 250 millioner kroner en sum som hadde passet Tottenham godt.

Les: Tottenham snakker med pappaen til Julian Brandt

«Jeg er en person som noen ganger tar avgjørelser basert på magefølelsen, og den er viktig. Jeg har en veldig god følelse på Dortmund» sa Brandt i slutten av mai til klubbens nettsider.  Brandt «fulgte» etter Thorgan Hazard fra Borussia Mönchengladbach og Nico Schulz fra Hoffenheim.

Dortmund endte på andreplass i Bundesliga denne sesongen, kun to poeng bak Bayern München. – Det var den offisielle forklaringen fra Julian Brandt, en forklaring som vi skjønner trigger, men Tottenham er også i en meget god posisjon foran neste sesong og de har større suksess i Europa.

Les på F7: Shell sjefen gir klimaråd: “Ikke spis jordbær om vinteren”

23 åringen valgte bort Tottenham sier hans nærmeste fordi han har hyret inn en privat spansklærer. – Om det er fordi han har lyst til å imponere i baren på sydenferie eller fordi han har et mål om en viss La Liga klubb skal vi ikke spekulere i. Julian Brandt skal ha sagt at det er kun aktuelt å lære et «fremmedspråk» om gangen.