Neste generasjon midtstopper. (foto: sevilla, twitter)

De siste årene har Koundé og Diego Carlos vært en av de beste midstopperduoene i La Liga. Dette skulle Julen Lopetegui og sportsdirektør Monchi ikke han noen endring på.

Midtstopperen har vært linket til Premier League-klubber det siste halve året, ifølge Sport og andre spanske medier har Chelsea kommet med bud på rekke og råd, der alle ble avvist av Sevilla.

Les: Nyterminerte Serge Aurier fikk telefonen han ventet på

Koundés er såpass viktig for Lopetetgui at selv generøse bud under utkjøpsklausulen ble avslått.

Sevilla er i sin fulle rett til å sørge for at spilleren med kontrakt til 2024 blir som signert, men ifølge Sport skal dette ha skapt skikkelig dårlig stemning mellom Koundé og ledelsen.

Den spanske avisen hevder 22-åringen ble illsint av å nektes overgang til de regjerende Champions League-mesterne, nå nekter han å besvare anrop fra manager og sportsdirektør. Koundé befinner seg på landslagstjeneste med Les Bleus, og har tydeligvis satt telefonen på mute.

Les på Tysk fotball: Endelig blir det action igjen på Jerome Boateng

Radarparet Lopetegui og Monchi. (foto: sevilla, twitter)

Harry Kane var gjennom noen smertefulle runder med Tottenham for å slippe til Manchester City, men da det først kom til stykket at exit ikke ville skje, var det ikke tvil om at Kane lojalt fortsatte for Spurs. Det blir interessant å se om 22-åringen hos Sevilla tar nedturen like profesjonelt.

Les: Endringene som gir Erling Haaland de optimale arbeidsforholdene