Joshua King Foto: Kristoffer Johnsen/ Sporten.com

Joshua King har mest lyst til å få sin sjanse for Manchester United, men det kommer trolig ikke til å skje dette overgangsvinduet heller. – Vi vet at West Ham manager David Moyes ønsker seg den norske landslagsspissen, nå har Burnley også meldt seg på det som er i ferd med å utvikle seg til et race.

TalkSport skriver at prislappen som Bournemouth har satt på King er 15 millioner pund, en pris som er ca 2 millioner pund over det West Ham var villige til å betale i sommer. – Hadde Bournemouth overlevd i Premier League hadde ikke prisen vært noe problem, men fra Championship med en spiller som vil da, blir det straks vanskeligere.

Les: Målmaskin Amahl Pellegrino skuffer stort med klubbvalg

Joshua King var en del av Manchester United sitt ungdomsakademi, han gikk videre uten å få spille et eneste minutt for førstelaget i 2013 til Blackburn. – Drømmen er en retur, noe manager Ole Gunnar Solskjær godt kunne tenke seg, men dårlig timede formdipp og skader har så vært med å hindre at det skjer.

Joshua King er uten kontrakt til sommeren og det er ikke tett mellom målene om dagen, faktisk har han til gode å score i Championship denne sesongen. Hans eneste to mål så langt som en 4-1-seier over Oldham i FA Cupen 9. januar.

På spørsmål om Kings fremtid tidligere denne måneden, sa Cherries-sjef Jason Tindall til Daily Echo: “Josh har hatt det bra på trening».

«Han har ikke fortalt meg at han er desperat etter å reise til West Ham. Jeg vet ikke hvem han har sagt det til – Jeg vil bli veldig overrasket om han har sagt det fordi han er en Bournemouth-spiller nå».

«Hans hovedprioritet er hva han gjør for denne fotballklubben til noen andre forteller ham noe annet.»

Joshua King har en god dose lojalitet til Bournemouth, vi tror det gjør at hvis ikke et salg gjennomføres nå i januarvinduet signerer han en forlengelse. – Etter noen ruglete uker er avstanden opp toppen av Championship forholdsvis langt unna, det må en alvorlig snuoperasjon hvis de skal nå målet om en rask retur til Premier League.

Les på Helsesjefen: Ni av ti nordmenn er misfornøyd med sexlivet