Jose Sa med to trofeer og en kid!

Den portugisiske keeperen Jose Sa har som de fleste ander som kommer fra sydspissen av det europeiske kontinent et mye mer imponerende navn som vi nordboere gir opp før vi får prøvd oss. 28 år gamle José Pedro Malheiro de Sá var fryktelig nær en overgang fra Porto til Chelsea i 2018, men da den overgangen surnet av en eller annen grunn, ble også livet i Porto vanskelig.

Utlån med kjøpsopsjon til greske Olympiakos ble den gangen redningen. Olympiakos kjøpte for 25 millioner kroner og i dag solgt videre til Wolverhampton for 80 millioner kroner.

Les: En lang og imponerende karriere for Arjen Robben er over

Det er en stor sjansen som nå tilbys til Jose Sa, han har fått fem års kontrakt og bak på drakta står det Nr1. – Jose Sa tar med seg modellkone Raquel Jacob til England så snart deres papirer går i orden og en passende bosted er funnet i Wolverhampton.

Som vanlig har Wolves laget en artig animasjon.

Jose Sa takker sine lagkamerater og fans i dette engasjerte innlegget på Instagram.

Les på Popidol: Har samlet sammen et gigantisk stjernelag


«Takk til alle @olympiacosfc fans, spillere og ansatte for disse tre årene fulle av lykkelige øyeblikk og conquers.
Jeg er takknemlig for muligheten og vil aldri glemme reisen vi hadde sammen. Nå er det tid for et nytt kapittel, men jeg vil beholde disse øyeblikkene for alltid. ❤️? Og en spesiell takk for alle Gate7, dere var fantastiske og gjorde hvert eneste kamp til noe spesielt.»