Hjem Fotball Jose Mourinho ønsker å kjøpe tilbake enda en spiller
Jose Mourinho ønsker å kjøpe tilbake enda en spiller

Jose Mourinho ønsker å kjøpe tilbake enda en spiller

april 19, 2017

Manchester United, er den nåværende eier av verdens dyreste spiller Paul Pogba, likevel har de stått overfor vanskeligheter på nesten alle fronter denne sesongen. Mens Mourinhos super defensive taktikk noen ganger har klart å holde på nullen, det er ikke en hemmelighet at han ønsker seg bedre spillere bak for å innføre en balanse i laget.

Michael Keane, en tidligere Manchester United-spiller er nok en gang linket tilbake til Old Trafford. Den engelske forsvareren er i god form og er for tiden spiller for Burnley. Han fikk til og med sin jomfrutur «call-up» til landslaget ganske nylig. Kanskje satt en eller annen i Manchester United og så på landskampen og tenke, spilte ikke han for oss før?

Mer trolig er det lysten til å gjøre om på alle feil som Louis van Gaal og tidligere idiot managere har gjort før ham (omskriving av Mourinho ved flere anledninger) For to år siden ble Michael Keane solgt til Burnley med nederlenderen Louis van Gaal som ansvarlig for the Red Devils.

Etter bytte har 24-åringen spilt regelmessig i Premier League, og utviklet en bedre evne til å lese spillet og være sterk defensivt.  Nå, to år senere, har Keane blitt en imponerende spiller.

Michael Keane sitt spill denne sesongen har tiltrukket seg en rekke store klubber som Chelsea, Liverpool og Tottenham, men forest i køen hans gamle klubb Manchester United.

Keane har vært en viktig del av Burnley line-upen for inneværende sesong. I sine 33 kamper for klubben, har han også bidratt med 2 mål. Han har en fantastisk evne til å vinne baller i luftdueller, sammen med en sterk evne til å avskjære baller.

Prislappen ser ut til å være på 300 millioner kroner og Manchester United forbereder nå samtaler med Burley for å kjøpe han tilbake.  Jose Mourinho ser desperat etter å få inn noen så god som Keane for å løse problemene i hjertet av forsvaret i neste sesong.

Les også: