Hjem FotballEuropa League José Mourinho frykter det verste
José Mourinho frykter det verste

José Mourinho frykter det verste

april 21, 2017

3 minutter på overtid i semifinalen i europaligaen, når egentlig alle skulle være på vei hjem landet Zlatan skjevt. Han skrek da han landet og holdt seg på det høyre kneet, hinkende ut av banen startet spekulasjonene hos fotballkommentatorer verden over. Hvis det er korsbåndet, kunne vi høre, ville det være det siste vi ser av Zlatan Ibrahimovic som profesjonell fotballspiller.

I etterkant kommenterte José Mourinho skaden og det var lite optimisme å skue, ytterligere medisinske undersøkelser må gjennomføres, men han frykter det verste.

«Jeg vil avvente før jeg sier for mye. Jeg ønsker å være optimistisk, men er det ikke. Jeg foretrekker å vente til alle tester er gjort, og deretter kommentere. Men nyhetene er temmelig negative».

Det kan ta inntil et år å komme tilbake etter røket korsbånd, og i en alder av 35 er det få som tror det er mulig for Zlatan å trene seg tilbake, både fysisk og psykisk.

19 år gamle Marcus Rashford sørget  2–1 i ekstraomgangene mot Anderlecht og sammenlagt seier for Manchester United som er videre semifinalen i europaligaen.

Også backen Marco Rojas pådro seg en kneskade i løpet av kampen, og ifølge José Mourinho ser det heller ikke spesielt lyst ut for hans vedkommende.

 

Les også: