Det er liten tvil om at manager Jose Mourinho vil tilbake til en toppjobb i Premier League, han har ledet Chelsea i to omganger og nå sist Manchester United. – Nå som Tottenham manager Mauricio Pochettino er ute og sykle viser den portugisiske manageren med all tydelighet hvor han vil. 

Les: Vekk med møkka, storsalg på gang i Tottenham

Den franske klubben Lyon har vært i kontakt med Jose Mourinho, Ligue 1 klubben er på managerjakt etter at Sylvinho fikk sparken. Frittalende Lyon-presidenten Jean-Michel Aulas har fortalt verden hvem han ønsker og at det ble et tydelig nei takk fra han på toppen av listen.

Les: Tidligere Arsenal og Barcelona stjerne Sylvinho har fått sparken

Den portugisiske treneren, som ble sparket av Manchester United i desember i fjor, har avslått muligheten. RMC skriver 56-åringen virkelig ønsket en jobb i Premier League.

Familien har ikke flyttet vekk fra fotball øya.

Tottenham lever ikke opp til forventningene denne sesongen og Manager Mauricio Pochettinos fremtid er for første gang siden han kom til klubben i 2014 usikker. – Det er denne jobben som Jose Mourinho er kåt på.

Mourinho som forsatt har sin familie boende i England sa i sommer at han måtte være «tålmodig» og vente på riktig jobb etter å ha avvist tilbud fra Benfica og kinesiske Super League-side Guangzhou Evergrande.

Les på Popidol: David Beckham viser at håret ikke var magisk

Mourinho sa til Sky Sports News: “Jeg har litt tid til å tenke, å tenke nytt, analysere og det jeg føler er nøyaktig at‘ Ze ’(Mourinhos kallenavn som gutt) er full av ild.

“Vennene mine forteller meg‘ kos deg, kos deg med juli, kos deg i august, nyt hva du aldri har hatt. ‘ Ærlig talt, jeg kan ikke glede meg. Jeg er ikke fornøyd nok med å glede meg.

“I miss my football, I have the fire.”