I går under Champions League finalen ble fotballspiller José Antonio Reyes hyllet med et minutts stillhet etter at tidligere på dagen døde i en trafikkulykke. – Den spanske landslagsspilleren med fortid i  Arsenal, Sevilla og Real Madrid, ble bare 35 år gammel. 

Ifølge As kjørte Reyes i sin Mercedes Brabus s550 – verdt rundt 3,5 millioner kroner i over 200 km / t da ulykken skjedde.

Landslagskollega Santiago Cañizares har etter han fikk vite omstendighetene til ulykken rykket ut og sagt han «ikke fortjener å hylles som en helt», han tok tross alt med seg to mennesker til med seg i døden.

Les: Casper Ruud tjener penger som aldri før

Santiago sendte ut to Twitter-meldinger.

«Kjøring for fort er uansvarlig. I ulykken var det flere ofre enn sjåføren. Reyes fortjener ikke å bli hyllet som en helt. Det endrer ikke den tragiske som har skjedd, og jeg ber for deres sjeler »

Les på Popidol: Robert Pattinson er nye «Batman»

Kort tid etter forklarte Cañizares ytterligere hva han mente.

«Jeg har ikke uttrykt meg så godt. Selvfølgelig fortjener han en stor hyllest og en god anerkjennelse for sin karriere og for det han har gjort for fotball».

Les: José Antonio Reyes døde i en trafikkulykke tidligere i dag

«Vi kunne ikke gjøre noen dårlige nyheter. Vår elskede ytre midtbanespiller José Antonio Reyes har dødd i en trafikkulykke. Hvil i fred. »

El Español skriver at ulykken skjedde klokka 11:40 på lørdag morgen da Reyes kjørte ut på motorveien Sevilla-Utrera. Høy hastinghet første til krasjet, og bilen kom i brann, til tross for at hjelpemannskap var på plass nesten umiddelbart var det ikke mulig å redde dem.

I ulykken ble to flere personer drept: Jonathan Reyes og Juan Manuel Calderón. Sistnevnte ble alvorlig skadet i bilen og ble tatt til sykehus der han døde, skriver As.

Bilen vraket etter krasj
Reyes ble ikke valgt til søndags kamp mot Cadiz for sin nåværende klubb, Extremadura, og hadde overnattet før i Almendralejo, som han dro i bilen på lørdag morgen.

Kommunen Utrera kunngjør at den har annonsert to dager med sorg hvor du lar flaggene bølge på halvlinjen.

José Antonio Reyes ble Sevillas yngste spiller noensinne i La Liga da han gjorde sin debut som 16. år 1999-2000 sesongen.

Vinnende Premier League og La Liga
Klokken 20 ble han solgt til Arsenal hvor han spilte i tre sesonger sammen med Fredrik Ljungberg. Blant annet hjalp han laget til Premier League-tittelen 2003-04 i en historisk sesong da Arsenal ikke tapte en enkelt kamp.

Han ble utlånt til Real Madrid i 2006-2007 og skutt La Liga-tittelen til den store klubben med to mål i den avgjørende kampen mot Mallorca.

Reyes kom da tilbake til Sevilla sesongen 2011/2012 og bodde i moderklubben i ytterligere fem år. Karrieren ble deretter avrundet til toppen i Espanyol før spilleren gikk ned i Kina og deretter det spanske laget.