Victor Nilsson Lindelöf og Cristiano Ronaldo kommuniserer!

Cristiano Ronaldos andre periode i Manchester United kan ta slutt etter bare én sesong. Portugiseren kom tilbake til Old Trafford fra Juventus i fjor sommer, hvor han bestemte at tiden var ute og dro etter at 2021/22-kampanjen hadde begynt. Nå, midtveis i samme sesong, vurderer han en exit fra Manchester United.

Cristiano har har kontaktet agent Jorge Mendes for å holde «krisesamtaler». Mendes kaster seg rundt og flyr til Manchester for å møte klienten sin.

Les: Steven Gerrard utnytter dårlig stemning hos erkerival

Ralf Rangnicks utnevnelse som midlertidig trener etter at Ole Gunnar Solskjær ble sparket har ikke hatt ønsket effekt, og har etter sigende gjort en rekke spillere ulykkelige, Cristiano er en av dem som mistrives..

«Cristiano er veldig bekymret for hva som skjer i United,» sa en kilde nær spilleren i følge Marca. – Laget får mye kritikk og han vet at han blir sett på som en av lederne.

«Det er ganske mange problemer, og Cristiano føler presset og er veldig stresset av situasjonen. Han ønsker desperat at United-oppholdet skal bli en suksess, men han begynner å innse at å vinne trofeer med det nåværende oppsettet kan være svært vanskelig.

«Jorge kommer for å møte ham og bruke tid på å prate gjennom hvordan ting går, hva de tror er problemene, hvordan de kan løses og hva løsningene kan være. Ingenting er utelukket.»

No.7 har 14 mål i alle konkurranser denne sesongen, nesten halvparten av de 29 United har klart som helhet.

Les på Popidol: Michael Imperioli hentet inn til «The White Lotus»