(c) bilde: SMTP: John Arne Riise

Vanligvis når du står på sidelinjen og følger med på et skirenn er man såpass drita at man ikke får med seg alle detaljer i rennet. Det store bildet er at det er noen som går veldig fort og en god del som ligger håpløst langt bak. – De får sympati, man slår av en prat til tilbyr en tår. 

John Arne Riise er i kategorien til de som får sympati fra sidelinjen, hvis han hadde kommet fra et land uten snø kunne til og med Bjørn Dæhli ha ventet på han ved mål.

Les: Aalesunds Fotballklubb gratulerer John Arne Riise med heder

Dette sesongens høydepunkt for langrennsløperen John Arne Riise var Vasaloppet, dessverre gjennomførte han en mistiflipp 360 og måtte bryte.

Nå får vi mer av det samme også neste år, John Arne satser videre med Team BN Bank også kommende sesong. Han gikk Birken og kom inn på tiden 4:39 inkludert som han sier selv på utenlandsk to «faceplants».

Les: Ingen scorer mer enn Mohamed Salah

VG huket tak i John Arne som hadde vondt i hele kroppen i målområdet:  «Jeg gleder meg veldig til neste år. 1. mai begynner jeg og gutta treningen inn mot neste sesong, og da skal jeg være bedre forberedt enn i år. Målet neste år er helt klart under fire timer»

«Jeg synes dette er utrolig gøy, selv om det er en smerte jeg aldri har vært borti. Det er idioti å fortsette, men det er gøy og jeg har fått fantastiske lagkamerater» forteller Riise, og legger til at han fortsatt kommer til å gå på lag sammen med blant annet Øystein «Pølsa» Pettersen i BN Bank.