Sportslig leder i Flint Fotball, Espen Røkaas var svært fornøyd med å få med John Arne Riise videre som hovedtrener.

Veien til toppen er ofte likk kronglete både som spiller og trener kan man gå på smeller. – Men som motivasjonseksperter sier, det er ikke nederlagene som teller, men hva som skjer etterpå som bygger karakter.

Norges Liverpool og Roma stjerne John Arne Riise ble hentet inn i 2019 for å skape et kraftsentrum for fotball i Tønsberg. – Satsningen var stor for en klubb i 3.djedivisjon og med Riise i trenerstolen var det opprykk det ble snakket om.

Les: Jude Bellingham med driblemagi

Dessverre for oss alle kom koronaen i veien og divisjonsfotball ble stoppet lengre enn alt annet. Flint som ikke er de kjappeste til å oppdatere sine sider har fortsatt en optimistisk artikkel om opprykk med John Arne Rise som trener, men etter å ha lest Dagbladet skjønner vi at han er ferdig, nedrykk til 4.divisjon ble en for stor pille å svelge.

«Jeg har hatt to fantastiske år her. Det har vært veldig utfordrende med tanke på coronaperioden. Men jeg har lært ekstremt mye om meg selv som trener og person. Og jeg har hatt en fantastisk gruppe å jobbe med»

Les på Synaps: Line Andersen blir OL-programleder for Discovery

Riise har kontrakt ut året. Spillerne har nå ti dagers fotballfri, før de samles igjen og trener de siste 14 dagene i november. Så er det endelig slutt.