Louise Angelica (til venstre) og John Arne Riise

Det er langt fra en hemmelighet at John Arne Riise har lyst på en trenerkarrière, han har foreslått seg selv ved flere anledninger. – Nå som han har flyttet med sin kone til Drammen er det helt naturlig han har oppdaget Strømsgodset. 

«Jeg er klar, jeg»

Man fikk et innblikk i hvor mye John Arne Riise ønsket å jobbe med fotball da han valgte for kort tid siden å bli sportsdirektør for den ubetydelige klubben Birkirkara på Malta.

Les: Da er det bare å kaste hatten i støvet for Sportsdirektør John Arne Riise

Kona Louise Angelica er gravid med deres første barn, hans fjerde og da er Norge et godt sted å bo, om kort tid flytter de to til  Kniveåsen utenfor Drammen.

I forbindelse med det nye TV2-programmet «Familieduellen» røpte Riise at han har fotballfaglige ambisjoner i parets nye hjemby – og han peker rett på indrefileten.

Les: Endelig! Tottenham bekrefter første kamp på ny stadion

Den tidligere Liverpool-profilen sier til TV2 at spesielt Strømsgodset er en fotballklubb han kunne tenke seg å jobbe i.

«Det er vel det som er ganske opplagt, siden jeg bor i Drammen. Akkurat nå har de en veldig god trener der, men det er klart; Godset er absolutt en fantastisk fin fotballklubb det hadde vært veldig gøy å jobbe med».

Når Drammens Tidende kontakter Riise er beskjeden klar:

«Hei. Jeg er klar, jeg»

Daglig leder i Godset, Dag Lindseth Andersen, får servert Riises uttalelser av DT. Han velger å svare på følgende måte via tekstmelding:

«Alltid hyggelig når noen sier noe positivt om Strømsgodset. Ellers ingen kommentar. Kunne det vært interessant for dere å få inn Riise i klubben? Om ikke som hovedtrener så i en annen stilling?2

– Vi har ingen ledige stillinger, så det er en uaktuell problemstilling. Men når John Arne etablerer seg i Drammen er han naturligvis velkommen til å stikke innom for en fotballprat, skriver Andersen.

Les på Popidol: Utrolige Taekwondo stunts i sakte film