John Arne Riise kysser en gigantisk vase

Til tross for å ha brukt alle sine kontakter i media, flyttet til Drammens-området, sluttet som sportssjef Malta klubben Birkirkara, delt ut pamfletter utenfor Marienlyst stadion og satt igang engasjerende diskusjoner i sosiale medier om spillerstil og posisjoner ser Strømsgodset ut til å gå en annen vei. 

Strømsgodset har vært på trenerjakt siden «BP» Ingebretsen måtte gi seg av helsemessige årsaker for en knapp måned siden. – Assistenttrener Håkon Wibe-Lund har midlertidig hatt ansvaret.

Les: John Arne Riise foreslår seg selv enda en gang

Både VG og Drammens Tidende melder nemlig at Henrik Pedersen er svært nære å bli presentert som ny Strømsgodset-trener.

Dansken jobbet sist i Eintracht Braunschweig på nivå tre i Tyskland, men fikk sparken der i oktober.

Les: Endelig kunne en rakrygget Lukaku prate om fremtiden

«Jeg vil ikke kommentere navn av respekt for de andre som er i prosessen, men jeg kan si at vi er i sluttfasen av diskusjonene nå, sier daglig leder i Strømsgodset, Dag Lindseth Andersen, til VG.

«Det har både vært nasjonale og internasjonale navn som har vært i søkelyset. Vi driver og jobber hardt nå for å få på plass en trenerløsning. Det har vært noen samtaler, også er det også veldig mange som er interesserte i å høre hvordan det går. Vi nærmer oss en løsning».

Pedersen har blant annet trent flere ungdomslag i Danmark. I tillegg har han hatt forskjellig stillinger i Red Bull Salzburg.

Han var hovedtrener i HB Køge i hjemlandet fra 2014 til 2015 og har også vært assistenttrener i Union Berlin.

Les på Popidol: Pet Sematary-katten er død