Har fått tilbake selvtilliten.

Vi må innrømme at vi så keeper Joe Hart som den udiskutable landslagskeeperen for England. Men dette begynner å bli noen år siden. Etter å ha jobbet seg opp og frem som en av de store keeperne på balløya, sa det plutselig stopp under Manchester City-trener Pep Guardiola. 

Den siste tiden har Joe Hart vært utlånt til West Ham som i begynnelsen av forrige sesong benyttet ham flittig, men så ble han stort sett henvist til benken. Benkeslitere får ikke plass på landslaget, så Hart måtte se at landslagssjef Gareth Southgate vraket ham fra den engelske troppen til VM.

Dette må ha gjort spesielt vondt for 31-åringen som har stått de tre siste mesterskapene og var på banen i ni av 10 VM-kvalikkamper.

Så mens England er i ferd med å gå hele veien i VM og ta fotballen hjem, tvinges Hart til å se at dette skjer med Evertons keeper, den syv år yngre Jordan Pickford med fortid fra klubber som Darlington, Alfreton, Burton, Carlisle, Bradford og Preston…

Så hva gjør en drittlei Joe Hart?

Jo, i stedet for å få med seg at jyplingen Pickford holder nullen mot Sverige i kvartfinalen, var Hart på cricketbanen og spilte en ligakamp for Shrewsbury.

Elegant er jo 31-åringen.

For å illustrere hvor stor lidelsen hadde vært for Hart å se på sine landsmenn spille, kan vi nevne at dette var hans første cricket-kamp for klubben på 11 år. Timingen var perfekt for den ulykkelige Hart.

Men en dårligere søknad til Gareth Southgate og videre spill for England kan vel neppe ha blitt skrevet.

Les betalt artikkel: Casino bonus for betting og odds