Osimhen. (foto: napoli, twitter)

Er det en ting Paris Saint-Germain har mer enn nok av. – Cash! Men til tross for å ha verdens største fotballstjerner kommende og gå på Parc des Princes har Champions League trofeet hengt for høyt.

Noe å tenkte over når de sist sesong hadde Lionel Messi, Kylian Mbappe og Neymar, men likevel kom ikke PSG lenger enn til 8-delsfinalen.

Les: Jan Siewert har fått sparken etter bare 12 kamper

Kylian Mbappé har bestemt seg for å forlate Paris Saint-Germain denne sommeren og signere for Real Madrid, problemet er lønnskravet til den franske superstjernen som er omtrent det dobbelte av det de er villige til å betale.

Samtidig som Paris Saint-Germain forsøkter å holde på Mbappe er de ute etter erstattere. Ifølge ESPN er AC Milan stjerne Rafael Leão aktuell. Det samme er Napolis nigerianske spiss Victor Osimhen.

La Repubblica forventer Napoli å få et bud på 120 millioner euro fra PSG på Victor Osimhen. Budet skal være uavhengig av om Kylian Mbappé, som har spilt i klubben siden 2018 faktisk drar til sommeren. – 1,35 milliarder kroner er mye penger, men likevel mindre enn det som Napoli avviste flere ganger i fjor sommer. Det skal ha kommet konkrete bud fra Chelsea og Saudi-Arabia.

Victor Osimhen har denne sesongen scoret syv mål og to målgivende pasninger på 13 kamper for Napoli i Serie A. Han har også nettopp spilt i det afrikanske mesterskapet, der Nigeria tapte mot Elfenbenskysten i gårsdagens finale. Totalt ble det ett mål og tre målgivende pasninger i turneringen for 25-åringen.

Les på Radiosporten: Stefan Johansen er klar for Sarpsborg 08