Paul Heckingbottom

På tampen av 2020/21 sesongen ble Paul Heckingbottom hentet opp fra U21 laget for å lede et Sheffield United lag som allerede var fortapt og på vei ned i Championship. – Det ble to sesonger der nede før returen til Premier League var et faktum.

Fra å være i god flyt har returen til Premier League ikke vært enkel. Sheffield United har bare et poeng på de fem første kampene. Daily Mail skriver at klubben er i ferd med å gi 46-åringen, som har hatt ulike roller i klubben siden 2020 sparken.

Øverst på lista over mulige managere er Chris Wilder som har ledet Middlesbrough og Watford siden han ble byttet ut med nettopp Paul Heckingbottom våren 2021. – Watford jobben varte fra 7.mars 2023 til 10.mai 2023.

LES. Tapet mot Brighton er sikkert Ole Gunnar Solskjær sin skyld det også

55 år gamle Chris Wilder, var ansvarlig for Sheffield United fra 2016 til 2021.

Lørdag tapte Sheffield United 2-1 mot Tottenham etter en utrolig snuoperasjon i sluttminuttene, der Dejan Kulusevski ble helten for Spurs.

Les: Spinnvill dag i Premier League slo rekord fra 1998!

Mens ting ser dårlig ut for Sheffield United har Tottenham hatt den beste sesongstarten på 56 år. Fire seire og én uavgjort på sine fem første seriekamper.

Sheffield United ledet langt inn i overtiden på Tottenham Hotspur Stadium, men Richarlison og Dejan Kulusevski sine scoringer henholdsvis åtte og ti minutter på overtid snudde kampen for Tottenham.