Hjem Fotball Joachim Löw synes det var gøy å se på
Joachim Löw synes det var gøy å se på

Joachim Löw synes det var gøy å se på

september 5, 2017

 

At Norge skulle tape mot Tyskland var ikke en stor overraskelse, men det var ikke noe triveligere å se på av den grunn. En som storkoste seg på sidelinjen var den tyske landslagssjefen Joachim Löw, hjemme på Mercedes-Benz Arena i Stuttgart vant Tyskland 6 -0 over Norge.

Kampen var mildt sagt ujevn, jeg kom til å tenke på et klipp jeg så på tv for mange år siden. Manchester United var på turne i Asia og en radiostasjon hadde «loddet» ut en mulighet for fans å spille mot fotballstjernene. Den tyske landslagstreneren var mer opptatt av å gi de fremmøtte et godt show enn å faktisk vinne kampen.

 

«Det var den første hjemmekampen på lenge, og tilskuerne var ville etter at de hadde sett landslaget. Heldigvis bidro vi til god atmosfære med gode kombinasjoner og mål, sier Joachim Löw, ifølge den tyske fotballforbundets nettside.

Tyskland slo i Tsjekkia forrige uke med 2-1 etter en sen scoring.

«Vi fortalte etter kampen mot  Tsjekkia vi ønsket et «annet lag» i laget. Vi gjorde mange løp, og når du gjør den måten, er det uunngåelig å skaffe muligheter.

«Vårt mål var at vi ønsket mer mål på mål. Det har vært veldig morsomt å se på, sier Joachim Löw.

Tyskland har vunnet alle sine kamper i VM kvalifiseringen og er for lenge siden klare med 24 poeng på 8 kamper. Norge, vel vi kommer ikke til VM denne gangen heller og det er fortjent.

Tyskland – Norge 6-0

10′ 1-0 Mesut Özil
17′ 2-0 Julian Draxler
21′ 3-0 Timo Werner
40′ 4-0 Timo Werner
50′ 5-0 Leon Goretzka
79′ 6-0 Mario Gomez

Les også: