Crystal Palace

Man trenger ikke å være fotballprofessor for så skjønne hvorfor Fulham rykket ned til Champions League sist sesong. – De var svært forsiktige på overgangsmarkedet og måtte gi kapteinsbindet til en lånesoldat! Danske Joachim Andersen fylte for så vidt rollen bra i Fulham på utlån fra Lyon. – Forsvarsspilleren spilte 31 kamper og scoret et mål.

Etter nedrykket var han tilbake i Lyon uten å egentlig vite så mye om fremtiden, men så kom et EM og et dansk lag som imponerte alle, inkludert Crystal Palace sin nyansatte manager Patrick Vieira.

Les: Jose Mourinho forsøker seg på Alexander Sørloth enda en gang

Crystal Palace har signert den danske forsvareren Joachim Andersen på en femårskontrakt fra den franske klubben Lyon. – Han kom til Premier League laget for et ikke oppgitt sum, ryktene er at den er et sted mellom 20 og 23 millioner pund.

«Jeg er ekstremt stolt over å være i Crystal Palace,»

«Og for å spille i verdens beste fotballiga.

«Ledelsen i klubben og Patrick Vieira har gitt meg en sterk forsikring om at de kjenner egenskapene mine, de tror på meg og vil at jeg skal spille en viktig rolle i laget.»

Forsvarsspilleren er manager Vieiras fjerde signering i sommer, etter spiss Michael Olise fra Reading, tidligere Sunderland -keeper Remi Matthews og Chelsea -forsvarer Marc Guehi.

Den tidligere Arsenal -midtbanespilleren Vieira, 45, ble utnevnt til Palace -manager i begynnelsen av juli etter Roy Hodgsons besluttet om å trekke seg på slutten av forrige sesong.

Les på Spansk Fotball: Dani Carvajal forlenger med Real Madrid