Jimmy Floyd Hasselbaink

Rykker du ned fra League One er du definitivt utenfor allmenn interesse, sjansen for å komme tilbake i rampelyset er liten. – Så når vi skriver at Jimmy Floyd Hasselbaink er tilbake for å redde klubben så er det absolutt en realitet.

Jimmy Floyd Hasselbaink ble i dag introdusert som ny manager for Burton. Han vender dermed tilbake til klubben der trenerkarrieren startet.

Nederlanderen Jimmy Floyd Hasselbaink hadde en strålende karriere som spiss i klubber som Leeds, Chelsea og Atletico Madrid, men som manager har han ikke nådd nøyaktig samme høyder (enda).

Les: Mauricio Pochettino har akkurat fått nøklene til verdens største pengebinge!

Etter tre år som arbeidsledig manager er Hasselbaink tilbake i Burton, som han førte til opprykk til League One for fem år siden.

Burton har virkelig ikke fått ting til å fungere denne sesongen, de befinner seg helt nederst på tabellen, likevel er Hasselbaink full av iver til å ta fatt på den tøffe jobben.

  • «Burton har plass i hjertet mitt og betyr noe spesielt for meg. Oppgaven nå er en helt annen enn første gang, men vi må prøve å komme oss opp i tabellen og unngå nedrykk» sier Hasselbaink, som erstatter Jake Buxton, til klubbens hjemmeside.

Hasselbaink fikk et innblikk i hvor store problemene er lørdag ettermiddag, da Burton med nederlenderen på tribunen tapte 1-5 mot Oxford. – Det er hele åtte poeng opp til sikker plass og de lagene over færre kamper spilt.

Les på F7: Bitcoin har aldri kostet mer