Samler gjengen. (foto: bayern, twitter)

Da Thomas Tuchel dukket opp til første pressekonferanse som Bayern München-trener, skjønte vi at at det vil bli etablert en sti for fremtidige overganger fra Chelsea. Denne uken gikk en av Chelsea-stjernene ut og bekreftet at han «mer enn gjerne ville spille for Tuchel igjen». Ifølge en tysk overgangsjournalist har Bayern allerede fått beskjed av den nye treneren om å hente hjem Chelseas gjenværende tysker.

Timo Werner returnerte til Bundesliga før sesongen, nå er det Kai Havertz sin tur. Den tidligere Bayer Leverkusen-spilleren uttalte nylig han fungerte veldig bra under Tuchel, ifølge Bild-journalist Falk har Tuchel rukket å trekke inn Havertz-signering i samtalen med Bayern-bossene.

LES: Kun timer etter at Tottenham avblåste krisen forsvant en av klubbens viktigste

-Tuchel hadde samtaler med Bayern-sjefene forrige tirsdag, og ja, de pratet om Havertz, sier overgangsjournalistden til CaughtOffside.

Det kom til en midlertidig konklusjon der Kai Havertz må smøre seg med litt tålmodighet.

-Bayern-sjefene og Tuchel ble enige om at for øyeblikket er det ingen ledig posisjon for Havertz i troppen. De har nok av gode spillere som kan ta rollen hans. De må selge spillere først for å vurdere samtaler om Havertz-signering, kommer det fra Falk.

LES OGSÅ: The Athletic: Luke Shaw og Man United enige om veien videre

Med Thomas Tuchels første overgangsvindu i sommer blir vi ikke overrasket hvis de første ikke-ønskede Bayerns-spillerne legges ut for salg. Vi blir heller ikke overrasket hvis Havertz dukker opp i Bayern-drakt før sesongstart.