Den fødte matchvinner.

Det har gått rykter om Olivier Girouds exit fra Stamford Bridge i over ett år uten at noe har skjedd, men når de alltid tilstedeværende overgangsekspertene Di Marzio og Romano er enige om at nå skjer det,

da skjer det.

Les: Børster støvet av Louis van Gaal

AC Milan hadde satset på å hente Giroud på free transfer, men Chelsea luktet lunta, og utnyttet en klasul i kontrakten med franskmannen. Klubben forlenget med Giroud i juni for ett år, og kan dermed sette sugerøret ned i klubbkassa til Milan.

Det dreier seg ifølge Sky Sport Italia om mellom 1 og 2 millioner euro, så det er ikke så avskekkende for en spiller, som med begrenset spilletid dro til med 4 scoringer på 17 Premier League-kamper og 6 (!) scoringer på 8 Champions League-kamper (noe som bidro sterkt til at trofeet ble busset til Stamford Bridge denne sesongen).

Det snakkes om en toårskontrakt med Milan, som har gode erfaringer med godt voksne fotballspillere i troppen.

Les på Popidol: Liverpool-drakta du kan bære på fest

Vi tror AC Milan gjør et aldri så lite varp, dette er spilleren som med få minutter på banen kan avgjøre de tette kampene. For Jens Petter Hauge blir det nok en spiller fra stjernehimmelen han kan hente inspirasjon fra (hvis 21-åringen blir værende, vel og merke).

Les: Piolo har null planer om å sette kapteinsbindet på Simon Kjær