Glasner rigger for mer suksess.. (foto: eintracht, twitter)

Det var en stor dag da Jens Petter Hauge fikk bekreftelsen på at han hadde overbevist Bundesligas 11. beste klubb og Europaliga-mester om at kjøpsopsjonen hos AC Milan måtte utnyttes. Dagen etter signeringen av «vår mann», kommer neste bekreftelse fra Eintracht.

Sammen med Hauge kom Kristijan Jakic inn porten forrige sommer på innleie. Dynamo Zagreb-spilleren hadde en spesiell oppkjøring mot leieoppholdet i Bundesliga.

LES: Jens Petter Hauge får et kraftig lønnshopp

I juli 2021 var han med i Champions Leagues andre runde i kvalifieringen med assist og scoring i 2-0 seieren over Ominia. I neste kamp mot Sheriff Tiraspol i august var Jakic ute av troppen. Trener Krznar hevdet det var en ankelskade som holdt den defensive midtbanespilleren ute, ifølge Sportske Novosti (wikipedia) skal det ha vært straff for at Jakic hadde vist misnøye da klubben nektet å selge ham til Eintracht.

Så plustselig var spilleren tilbake i troppen noen dager senere i derbyet mot Osijek – og scoret første mål i 2-0 seieren. Det endte med en slags kompromissløsning der Jakic ble sendt til Eintracht med kjøpsopsjon, 30. august, på utleie for 2021/22-sesongen.

38 kamper senere i Eintracht Frankfurt-drakta og en Europaligatittel rikere, er det nå tid for den permanente overgangen til Bundesliga. Som Hauge, ble Jakic satt inn på banen i Europaliga-finalen mot Rangers.

LES PÅ F7: Elon Musk kan være faren til Amber Heards biologiske datter

Den kroatiske landslagsspillerens prestasjoner har imponert ledelsen, på søndag kom bekreftelsen på at 25-åringen er med Jens Petter Hauge til 2026. Nå kan begge se frem til å møte Real Madrid i UEFA Supercup. Rått!