Savner å kunne skrike litt

Zinedine Zidane har innrømmet han trengte en lang pause fra det ekstremt hektiske livet å lede Real Madrid i to runder. Nå innrømmer Zizou at han er skikkelig lei av ferie og åpner en dør som har vært holdt lukket.

L’Equipe hevdet i mai at Zidane hadde takket nei til trenerjobben hos PSG, nå åpner fotballikonet selv for å entre Ligue 1-scenen.

LES: Napper til seg Leeds-spiller

-Jeg vil ikke utelukke noe, så det er en mulighet å bli trener i Frankrike. Man er nødt til å føle etter hva som er riktig. Jeg vet hva jeg vil ha og ikke ha, begynner Zidane i et intervju med Telefoot.

Og tidsperspektivet?

-Jeg håper snart jeg kan kalle meg trener igjen… Om jeg savner adrenalinet fra fotball på høyeste nivå? Ja, selvfølgelig gjør jeg det, kommer det fra Zidane.

Det er ikke lett å tolke Zidane etter en to års pause, der tilbud i de største ligaene har kommet i jevn strøm. 51-åringen var ute etter jobben som fransk landslagstrener, Didier Deschamps sørget for å holde fast på stillingen. Det eneste som er sikkert, er at Zidane legger lista høyt, men er samtidig utålmodig etter å komme seg inn i manesjen.

LES OGSÅ: Chelsea svar får Manchester United på andre tanker

For oss høres dette ut som PSG og Zidane kan «finne hverandre» før sesongstart. Vi tar mer enn gjerne en ny runde med Zidane langs sidelinjen i Champions League.