Valgte fra 2020 utleie hos Zlatan og gjengen

Real Madrids unge spiss Brahim Diaz har bare vært i klubben siden nyttår, men allerede florer ryktene om at han er på vei bort. -Såpass sterke er ryktene at både manager Zinedine Zidane og ham selv har rykket ut og avkreftet. 

Siden Diaz kom fra Manchester City i januar for 160 millioner kroner har det ikke blitt flust med spilletid og dermed har ryktene oppstått.

Les: To United problemer på vei til Serie A

Brahim Diaz spilte de første 70 minuttene av torsdagens 0-0-kamp mot Getafe og sa etter kampen håper han å bli i klubben.

«Jeg er veldig glad for å ha startet i denne kampen, og jeg mener at vi fortjente seieren, men til slutt var uavgjort et godt resultat,» sier Diaz, ifølge fotball-Espana.

Les: Selv med Michael Laudrup har Getafe aldri nådd Champions League

«Jeg er her i Madrid og vil bare spille så mye som mulig. Jeg vil bli i klubben i mange år fordi den er den beste klubben i verden».

Den unge angriperen ble rost Zinedine Zidane for sin prestasjon mot Getafe.

«Jeg er fornøyd med utviklingen, og han spilte en god kamp. Han er en fryktløs spiller som er rask og god med begge føttene. Jeg liker hans måte å leke på, og vi må se hva som skjer neste sesong» sier Zidane ifølge Real Madrids nettside.

19-åringen Diaz har spilt i syv kamper for Real Madrid i vår.

Les på F7: “Den laveste andelen radiolyttere og den laveste lyttertiden vi har målt”