Osimhen i kjent stil. (foto: napoli, twitter)

Etter gigantsuksessen forrige sesong hos Napoli med 26 scoringer på 32 seriekamper og en historisk Serie A-tittel for klubben, har Victor Osimhen vært ønsket av flere av gigantene. Dette er i sterk kontrast til perioden som 19-åring da han ba agenten sin om å finne en 4. divisjonsklubb i Tyskland for å få nok spilletid.

Den nigerianske spilleren dro til Tyskland som 18-åring, etter halvannet år hos Wolfsburg hadde han fått tillit i bare 16 kamper.

LES: Manchester United-eieren har skjønt en grinete Ronaldo hadde rett

I et intervju med The Guardian forteller nå 25-åringen desperasjonen han følte som ung spiller.

– Der var et tidspunkt der jeg pratet med min tidligere agent og fortalte ham at jeg var klar for å dra til en 3. -eller 4. divisjonsklubb i Tyskland, da alt jeg ville var å spille, forteller Osimhen.

Spissen slapp å lete nedover divisjonssystemet i tysk fotball, fikk gjennombrudd på utleie hos belgiske Charleroi med 20 scoringer på 36 kamper.

TYSK FOTBALL: Aldri et godt tegn at treneren for en av verdens beste klubber svarer: «Du må spørre spillerne» etter uforklarlig tap

Så kom Lille, før Napoli signerte Osimhen i 2020. Prisen for å signere 25-åringen ligger nå på godt over milliarden. For bare seks år siden var Osimhen villig til å ta heisen ned divisjonssystemet. Snakker om reise!

Napoli – Monza