Har gjort seg populær i Barcelona fra dag én.

Den Chilenske midtbanespilleren Arturo Vidal er ingen hvem som helst og det merkes på alt oppstyret rundt overgangen til Barcelona. Etter det var klart han ønsket å bytte klubb haglet det med tilbud, blant annet fra Real Madrid.

Barcelona har signert Arturo Vidal (31) fra Bayern München. Lønna er det ingen som sier noe om, men overgangen sies å ha en verdi på rundt 20 millioner euro.

Les: Da er det bekreftet: Nå blir det fyrverkeri hos Barcelona!

Barcelona opplyser at de er enige med Bayern München om å kjøpe Vidal, forutsatt at chileneren består den medisinske testen. – Dette er et kjøp som føles ekstra godt for Barcelona, så de ville trolig godkjent den medisinske testen selvom Arturo Vidal kom med trebein og armen i fatle.

Les: Ser ut som om Leo Østigård er på vei til Premier League

Det er rimelig tydelig hva Arturo Vidal synes om Real Madrid, Barcelona fans digger hans uttalelser om deres store konkurrent: » Jeg har fått et tilbud fra disse Madrid rottene, som jeg øyeblikkelig avviste. Jeg vil vinne på ekte vis istedenfor å få to offside mål og et straffe mål per kamp. Nå ser jeg frem til første trening sammen med «Leo The Gratest».»

Midtbanespilleren kommer til å signere en treårskontrakt.

31-åringen kom til den tyske klubben fra Juventus i 2015 og har vunnet den tyske Bundesliga hvert år siden.

– På vegne av Bayern München takker jeg Arturo Vidal for tre gode år, sier styreleder i Bayern München, Karl-Heinz Rummenigge.

– Vi har feiret store triumfer sammen, som Arturo har tatt stor del i. Han gikk alltid først i de store kampene, vi kunne alltid stole på ham, skriver Rummenigge videre.