Big Frank

I januar i fjor tok Frank Lampard over Everton, som nå må sies å være en ex toppklubb. – Etter å ha tapt 2 -0 mot West Ham var det klart for nye koster. Det er lett å forstå! de har tapt hele 11.kamper denne sesongen og har bare 15.poeng etter 20.kamper.

Frank Lampard kommer i dag med sin første kommentar etter han ble sparket på mandag.

Les: Arsenal gir seg ikke – gigantbud sendt

«Jeg er skuffet…»

Chelsea-legenden har meddelt sin skuffelse over at han ikke klarte å oppnå mer til sine 5,8 millioner følgere på Instagram

«Da jeg kom inn til Everton i fjor, visste jeg at vi var inne i et tøft øyeblikk, og jeg vil alltid være stolt over det utrolige arbeidet og støtten fra alle involverte for å holde laget i Premier League forrige sesong», skrev han, sammen med et bilde av selv feiret foran fansen på Goodison Park.

«Takk til alle som spilte sin rolle da hele klubben kom sammen. Jeg vil aldri glemme den utrolige kvelden mot Palace som vi delte. Jeg vil takke alle Evertonians for velkomsten dere ga meg selv, mine ansatte og min familie. Det er virkelig en spesiell klubb med et stort hjerte og en utrolig historie.

Les: Erik ten Hag arvtager har fått sparken

«Jeg er skuffet over at vi ikke kunne oppnå mer sammen og ønsker alle spillerne og alle i Everton FC det aller beste for fremtiden.»

Jurgen Klopp har delt sine tanker om Lampards sparking før oppgjøret neste måned.

Han refererte salget av Richarlison og skaden til Dominic Calvert-Lewin, og sa at han vil være tilbake i ledelsen.

«Det er saken. Fjoråret var ikke lett, men han gjorde det bra,» sa han. «Mistet Richarlison og Calvert-Lewin, vi vet hvordan skader kan påvirke sesongen i avgjørende posisjoner. Vi i jobben må akseptere det. Han kommer tilbake, han er en ung trener.»

Everton er ikke i aksjon denne helgen etter å ha blitt eliminert fra FA-cupen.

The Toffees gjenopptar sin vaklende ligakampanje hjemme mot Arsenal 4. februar, før de møter Liverpool-rivalene på Anfield.