Todibo på vei opp. (foto: nice, twitter)

På treningene hos toppklubbene går det alltid hardt for seg. Hver eneste spiller må bevise han fortjener å stille fra start i neste kamp. Det klinkes til å duellene, det du ikke får til på trening, kommer ikke i kamp, sies det. Manchester United-mål Todibo fikk en annen opplevelse da han signerte med Barcelona.

Jean-Clair Todibo ble hentet til Barcelona fra Toulouse i 2019. Franskmannen slo aldri gjennom hos Barca, men fikk med seg fem kamper og nok av Barca-treninger til å se hvem som var sjefen i klubben.

LES: Erik ten Hag bekrefter exit

-Hos Barcelona måtte vi ikke røre Messi på trening. Det høres rart ut, men det er sant, forteller Todibo ifølge Marca.

Todibo hadde som midtstopper oppgaven med å stanse Messi på trening, en rimelig umulig oppgave når du ikke engang kan pirke borti verdens beste spiller.

-Vi var nødt til å være forsiktige, men det er helt normalt, for han var vår beste spiller og skulle ikke komme til skade, sier Todibo.

Nå spiller Todibo for Nice og et av Europas beste forsvar for tiden, med bare fire baklengs på 13 Ligue 1-kamper.

Nå banker Manchester United, Tottenham og Liverpool på døra for å hente 23-åringen. Med Nice-eier Sir Jim Racliffe også inn som deleier hos Manchester United, lukter det Old Trafford på Todibo.

RADIOSPORTEN: Spissen med 130 scoringer i Championship har sendt åpen søknad til Ryan Reynolds

Her vil midtstopperen garantert ikke møte samme begrensinger som med Messi i troppen. Takler ikke Højlund og Rashford taklinger på treningsfeltet, takler de heller ikke å spille i verdens tøffeste liga.