Engelsk kjempe som passer profilen på Old Trafford. (foto: Everton)

Manchester United må trolig legge inn et verdensrekordbud hvis de skal hente Jarrad Branthwaite fra Everton. – Det blir en travel kommer på Old Trafford. – Det bllir første vindu hvor Sir Jim Ratcliffe har ansvaret.

Midtforsvaret er fortsatt et område som trenger fokus. Med fremtiden til Raphael Varane, Victor Lindelof, Jonny Evans og Harry Maguire i tvil, har Ratcliffe prioritert å signere en ung midtstopper av høy kvalitet.

196 cm og svært populær

Les: Har gitt grønt lys til Christian Eriksen

Det er ikke så mange av dem rundt, og det er grunnen til at United er opptatt av å hente Everton-stjernen Jarrad Branthwaite. 21-åringen har etablert seg som en startende for Sean Dyches lag denne sesongen, og tiltrekker seg interesse fra toppklubber over hele Europa.

Den tidligere Carlisle-mannen har spilt 25 Premier League-kamper så langt denne sesongen, noe som har hjulpet laget sitt til syv clean sheets. Everton har den fjerde beste defensive statestikken i serien.

Branthwaite har vært så god denne sesongen at han kan hjelpe Everton med å unngå nedrykk, og det er grunnen til at de kan kreve så mye for han.

I følge TEAMtalk vil Toffees kreve minimum 80 millioner pund for Branthwaite, en sum som vil gjøre ham til den dyreste forsvarsspilleren gjennom tidene sammen med Uniteds Harry Maguire.

Ironisk nok, skulle West Ham fornye interessen for Maguire, så kan Branthwaite ende opp med å erstatte ham i hjertet av Uniteds forsvar i tillegg til å matche prislappen hans.

Chelsea sies også å være interessert i Everton-unggutten, men for øyeblikket ser United ut som frontløperne for å sikre tjenestene hans.

Les: Fritt frem for å signere en av Premier Leagues beste