Jan Oblak

Atletico Madrid sin slovenske superkeeper Jan Oblak er usedvanlig avslappet og selvsikker, det hjelper sikkert å ha La Liga gull i lomma og en serie fantastiske redninger som virker fullstendig umulige.

Oblak om sin Atletico-fremtid: «Det vil avhenge av klubben, om de trenger å selge eller ikke»

Jan Oblak er alltid på lista til klubber som trenger en keeper, uansett hva som skjer i sommer vet han det blir bra.

Les: Real Madrids nye prislapp på Ødegaard

Marca har snakket med Oblak om fremtiden: «Oblak: Jeg tviler aldri på meg selv, men jeg kan oppnå mye mer i fotballhistorien»
Atletico Madrid-keeper Jan Oblak tenker ikke for mye på fremtiden akkurat nå, men han mener at mye kan avhenge av om klubben trenger å selge spillere eller ikke.

Sloveneren har hatt nok en enorm sesong i en Atleti-skjorte, og har vunnet sitt femte Zamora-pokal på seks år, og har to år igjen på sin egen kontrakt.

«Jeg kan ikke se fremtiden, verken jeg , klubben eller noen kan det»

«Det vil avhenge av mange faktorer, for eksempel om klubben trenger å selge noen spillere eller ikke.»

28-åringens siste fornyelse av kontrakten trakk i langdrag, men den hadde en lykkelig slutt for både spiller og klubb. Oblak er den største som tjener mest i Atletico Madrid, og til tross for sin frigjøringsklausul på 120 millioner euro, opprettholder Europas eliteklubber, inkludert Chelsea, Manchester United og PSG, en interesse for ham.

Les: Goal: Mauricio Pochettino har bedt om få dra

Som alltid synes han imidlertid rolig og bekymret for sin egen fremtid, og siterer at han fortsatt har tid igjen på sin nåværende avtale.

«Jeg har ingenting å si om fremtiden min, jeg har vært i Atleti i syv år, og jeg har to år igjen på kontrakten,» sa han.


«Jeg har spilt mer enn 300 kamper her, og selv om jeg liker å ha vunnet La Liga, tenker jeg ikke på noe annet.

«Jeg er her, jeg er glad. Vi får se hva fremtiden bringer.»