Før Manchester United legende David Beckham ble hovedeier i Inter Miami kjøpte han seg inn i LA Galaxy. – Det blir vanligere og vanligere at fotballstjerner kjøper seg inn i fotballklubber, så vanlig er det dog ikke at de kjøper seg inn i amerikanske klubber som nå Leicester stjerne Jamie Vardy nå har gjort.

Den engelske 34 år gamle vingen har kjempet seg opp fra småklubber på bunn til å bli en av de aller viktigste spillerne i Leicester. – Det har blitt en del landskamper også, men det begynner å bli en stund siden.

Les: Bodø/Glimt møter Legia Warszawa

Jeg er veldig glad for å si at jeg har blitt medeier av Rochester Rhinos i dag. Klubben har vært gjennom noen vanskelige år i det siste, så jeg gleder meg til å spille en rolle når det gjelder å snu ting på hodet. Det blir ikke lett, men jeg gjør aldri ting på den enkle måten.

«Jeg kan ikke takke Leicester nok for at jeg fikk lov til å gjøre dette. De vet, og jeg vet, at dette prosjektet ikke på noen måte vil distrahere meg fra min første prioritet, som er å hjelpe Leicester til å lykkes i mange år fremover»

 

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Et innlegg delt av Jamie Vardy (@vardy7)

New York klubben Rochester Rhinos spiller i USL (nivå to) som ikke enda har startet opp etter Corona pausen.

Jamie Vardy har spilt 352 kamper for Leicester siden 2012 med 147 mål og 61 assister som resultat. Han kontrakt er gyldig frem til 2023.

Les: Nå er det ikke lenger noen tvil: Jadon Sancho starter sesongen som Manchester United-spiller