Følg hjertet, sier nå vi. (foto: van de beek, twitter)

Sky Sports-ekspert Jamie Redknapp kan fortelle at han ikke er sjokkert over Donny Van de Beeks manglende spilletid i Manchester United. Han har mer enn hintet om at Ole Gunnar Solskjærs ikke hadde han på sin ønskeliste.

Van de Beek var Manchester Uniteds dyreste signering i sommeren, han kom fra Ajax på en avtale verdt opptil £ 40 millioner. Det har vært noen vanskelige første uker på Old Trafford for nederlenderen til tross for at han scoret i sin debut har Ole Gunnar Solskjær vært forsiktig med å bruke han.

Les: Genistreken til Ancelotti gir Everton et ekstra ess

Flere eksperter mener 23-åringen gjorde en blunder ved å bli med Manchester United i sommer, gitt hans manglende spilletid. – De peker på at det vil være vanskelig å skyve Bruno Fernandes og Paul Pogba fra startoppstillingen

Han kom tilbake til startoppstillingen for Uniteds 5-0-seier over RB Leipzig i Champions League. – Det har gitt ham fornyet tillit før deres sammenstøt med Arsenal i morgen.

Redknapp hevder imidlertid at Solskjær helst skulle hatt Jack Grealish på laget, sier de bare henvendte seg til nederlenderen etter det var etablert at Villa-stjernen ikke var tilgjengelig. Han sier også at Van de Beek heller ikke har gjort nok på trening for å garantere mer spilletid.

«Han [Van de Beek] er et talent, det har vi sett når han har spilt for Ajax og Nederland,» sa Redknapp til Sky Sports ‘Pitch to Post podcast.

Les: Supertalent drømmer om Barcelona lander i Manchester City

“Men Ole Gunnar Solskjær ser ham dag inn, dag ut. Hvis en spiller er god nok, spiller han.

“Solskjær tror åpenbart ikke at han er riktig for laget ennå. Kanskje er han ikke i form nok eller viser ikke nok på trening.

“Du så da Fabinho først kom til Liverpool, at Jurgen Klopp ikke spilte ham, de kunne vente».

“Liverpool hadde den luksusen, men Manchester United har det ikke. Hvis han var i Liverpool, ville det ikke være noen stor sak, men fordi det er United og de sliter, vil alle se ham».

“Men problemet er, hvor spiller du ham? Det er veldig vanskelig for Solskjær, og han ville sannsynligvis heller ikke hatt ham hvis han er helt ærlig. Han vil heller ha de £ 40 millioner på en midtstopper og styrke området der de definitivt har problemer. ”