Jamie Carragher

Jeg har forsøkt å komme på noen i Norge som kommer nærmest Jamie Carragher i intensitet og manglende respekt for autoriteter, det må være Kjetil Rekdal etter han fikk sparken i Start. Den 44 år gamle midtstopperen som var hele sin karriere i Liverpool lever nå av å slenge med leppa og denne gangen er det nærmeste nabo til hans gamle klubb som får gjennomgå.

Jamie Carragher mener Everton er den dårligst drevne klubben i Premier League og kanskje til og med hele Europa.

Les: Bor tydeligvis i gymmen Loris Karius fyller ut Liverpool drakta

Carragher dukket opp i den siste episoden av Gary Nevilles ‘The Overlap Fan Debate’ sammen med Neville og Roy Keane.

Da temaet Everton kom opp, holdt ikke Carragher tilbake i sin brutale, men ærlige analyse.

Han erklærte: «Jeg tror Everton er den dårligst drevne klubben i landet, sannsynligvis en av de dårligste i Europa. De må være det. Og det er ikke bare fordi de har brukt mye penger og det har ikke fungert – det har skjedd før.

«Noen av tingene Everton gjør, det er utrolig.»

Everton signerte tre spillere i de første ukene av januar, mens de ble administrert av Rafael Benitez.

Backduoen Nathan Patterson og Vitaliy Mykolenko kom på permanente avtaler, mens Anwar El Ghazi ble med på lån fra Aston Villa med Lucas Digne i motsatt retning.

Benitez ble sparket uker senere og erstattet av Frank Lampard, som deretter fikk lov til å hente Dele Alli fra Tottenham Hotspur og låne inn Donny van de Beek fra Manchester United.

Carragher fortsatte: «Når du tenker på hva de gjorde i januar – å hente inn to bakspillere og deretter sparke manageren en uke senere.

«Å bringe [Anwar] El Ghazi inn – hva handlet det om? De hentet El Ghazi inn fra Aston Villa. En kantspiller. Benitez fikk ham på lån. Jeg vet ikke engang hvorfor.

Les: Spansk media: David Beckham prøver seg igjen på tidligere Premier Leauge-stjerne

«Det er grunnen til at de har hatt fem eller seks managere. Jeg tror enhver manager som går inn i en hvilken som helst fotballklubb tror han er fyren til å snu dette. Det er derfor jeg frykter litt for Frank [Lampard], fordi Everton Football Club akkurat nå er ikke et sted du ønsker å gå som manager. Det er så mye som skjer rundt deg, det er et absolutt rot.

«Eieren har vel ikke peiling? Du har tydeligvis greia med [Alisher] Usmanov akkurat nå. Men når det gjelder disse spillerne, sa jeg for et par uker siden, at de er en skam.»

Everton ligger for øyeblikket på 17. plass på Premier League-tabellen og er tre poeng over nedrykksstreken.

De er et av grunnleggerne av Football League og har bare gått glipp av fire toppsesonger i hele deres historie.

Mens han pratet med en Everton-fan i studio, innrømmet Carragher: «Jeg tror at hvis Everton taper mot Burnley, vil du gå ned.»

Everton reiser til Turf Moor for den enorme sekspoengeren for nedrykk 6. april.