Har klart seg bra, men vil ha Ancelotti (foto: everton, twitter)

Et Everton uten Carlo Ancelotti er helt uspennende for den colombianske superstjernen James Rodriguez. – At han er på vei bort fra Goodison Park blir av de fleste nå regnet som helt sikkert.

Hvis ikke fansen klarer å stoppe det er managerlegende og mangeårig leder for byrival Liverpool Rafael Benitez på vei til å overta som manager, selv det! vil ikke hindre den tidligere Real Madrid vingen fra å presse igjennom en overgang.

Les: Everton-fans vet hvor Rafael Benítez bor!

Marca melder at sjefene i Everton har innsett de ikke klarer å holde på James Rodriguez nå som hans motivasjon for å bli er borte. De er villige til å la han gå for en slikk og ingenting. AC Milan og Everton skal ha kommet langt i forhandlinger om en overgang for 29 åringen.

Summen det snakket om er 10 millioner euro, noe som må sies å være et varp for en som i sin tid kostet Real Madrid 75 millioner euro og som nå av konservative Transfermarkt er verdsatt til 28 millioner euro. ( Vi minner om at Sander Berge som er Norges dyreste spiller ble solgt til Sheffield United for 23 millioner euro)

Les: Scott Parker ferdig i Fulham, går rett til ny jobb