Moyes trenger King og Benrahma for å skape trøbbel for Milner.(foto: milner, twitter)

Liverpool-kapteinen har aldre veket unna de hardeste duellene på banen. Stort sett har dette kostet motstanderne mest, men når du snart bikker 35, er det naturlig å legge planene for når kroppen ikke lenger holder følge med unggutta.

For det kommer flere stormende fra akademiet som drømmer om å bli den neste midtbanesjefen hos Liverpool. Ikke rart Milner har begynt med yoga.

Les: UEFAs plan for Champions League er rett rundt hjørnet

– Jeg har begynt å gå til yoga. Mange drar fordeler av dette, så jeg begynte for fire-fem måneder siden. Vi har en god fysisk stab, og jeg håper at selv om jeg kanskje ikke ligger øverst på lista når vi har fitness-test, kan jeg kanskje holde meg i midten av feltet, sier Milner ifølge Dailymail.

Les på F7: Restauranten på kanten av atmosfæren

Og i tillegg til å stå i «hunden» og de andre yogaposisjonene for å tyne de siste sesongene ut av beina, hva planlegges etter at kroppen eller Klopp sier stopp?

-Jeg mener det vil være bortkastet av kunnskap hvis jeg ikke jobben med fotball etter spillerkarrieren. Den kunnskapen jeg har vil være fin å gi videre, sier Milner.

Noe sier oss at Captain Milner og Liverpool allerede har en plan om en eller annen trenerrolle.

Vi sier bare: Yes!

Les: ESPN: Tre giganter girer seg opp for Adama Traoré