Forlater Anfield med noen gode minner også. (foto. chirivella, twitter)

22-åringen ble hentet av Brendan Rodgers fra Valencia i 2015. Under Jürgen Klopp har Chirivella ikke lykkes med å markere seg, og har vært sendt på leieopphold til Go Ahead Eagles and Willem II. Nå er tiden over på Anfield, men nye muligheter er i ferd med å åpne seg.

Den tidligere spanske ungdomslandslagsspilleren har fått en håndfull FA Cup- og EFL Cup-kamper denne sesongen, men må se kontrakten sin løpe ut i juni uten at Liverpool har gjort noen forsøk på å tilby forlengelse.

Ifølge Football-espana var det forventet at Chirivella skulle takke ja til tilbud i spansk andredivisjon, men ifølge 20 Minutes France har en ny klubb kommet på banen.

Les: Real Madrid må rydde plass til neste generasjon supertalenter

Den franske avisen hevder Ligue 1-klubben Nantes har blinket ut den unge Liverpool-spilleren som en egnet forsterkning etter at klubben endte på en grå 13. plass i serien.

For 22-åringen vil dette bety et løft med muligheter for spilletid på øverste nivå. Det ville seg ikke hos verdens beste klubb, men innpass hos en Ligue 1-klubb kan være det nødvendige springbrettet for de større oppgavene.

Vi heier på deg, Pedro!

Les: Samuel Umtiti maks uheldig når moroa endelig starter