Et godt stykke unna kollega Guardiola på utgiftssiden. (foto: liverpool, twitter)

På fredag kom signaturen til Wataru Endo på plass. Liverpool går inn i sesongen med tre midtbaneforsterkninger, men etter å ha tatt avskjed med det som var av erfarne spillere på midten i sommer, er Merseyside-klubben fortsatt i manko. I London serveres nå en midtbanespiller som står høyt på Liverpools ønskeliste.

Det er ingen tid til å gremmes over tapet av både Moises Caicedo og Romeo Lavia til Chelsea, nå styres det inn mot en langsiktig midtbaneforsterking som har vist han kan hevde seg i verdens tøffeste liga.

LES: Landslagskeeper Ørjan Håskjold Nyland har fått et tilbud det er svært vanskelig å si nei takk til

Cheick Doucoure har vist han holder tempoet og vel så det. Den maliske landslagsspilleren ble hentet til Crystal Palace fra Lyon forrige sommer for 21 millioner pund. I debutsesongen spilte den defensive midtbanespilleren seg til prisen som Palace Player of the Season foran Marc Guehi og Michael Olise.

Ifølge Football-Insiders kilder er Liverpool-ledelsen keen på å følge opp signeringen av Endo med signering av 23-åringen hos Palace. En well-placed kilde har fortalt Football-Insider Crystal Palace er åpen for salg når budet når 70 millioner pund.

Vanvittig mye penger, men vi har sett Liverpool er villig til å strekke seg langt for å få på plass de helt avgjørende forsterkningene på midtbanen.