Glade gutter

Det var ikke uten grunn Manchester United jobbet intenst over flere måneder for å hente Jadon Sancho tilbake til England fra Borussia Dortmund i 2021.

Nå som fullstendig utfryst av manager Erik ten Hag på lån tilbake i Dortmund viser han med all tydelighet han er en ballkunstner av rang. Manchester United-fans har reagert på en viral video av Jadon Sancho etter oppvisningene hans mot Atletico Madrid i Champion League.

Dortmund slo Atletico 4-2 på onsdag (5-4 sammenlagt) for å bestille plass i Champions League-semifinalen, og satte opp et appetittvekkende oppgjør mot Paris Saint-Germain.

Sancho, som er på lån i den tyske klubben resten av sesongen, så ut som spilleren Man United trodde de hadde signert tilbake i 2021. 24-åringen, som har hatt en offentlig strid med Erik ten Hag, strålte for Dortmund i Champions League.

Les: Har ett «enkelt» krav for å returnere til Manchester United

Manchester United-fansen har lagt merke til Jadon Sancho er en helt annen spiller hos Borussia Dortmund…

«Det gir ikke mening for meg at han bare ser så mye bedre ut som spiller. Han var ikke i stand til å gjøre noe i en rød drakt …»

«Ville elsket å se ham tilbake og leke med Højlund!»

«Jeg var så spent da vi signerte ham. For dette var spilleren vi signerte. Og kirkegården gjorde det den alltid gjør med gode spillere.»

«Samme spiller … bare en annen manager.»

«Jadon Sancho spiller i Champions League-semifinalene mens et visst lag sitter fast med negativ målforskjell.»

Sancho har spilt 12 kamper på tvers av alle konkurranser siden han kom tilbake til Dortmund, og scoret to mål.

Les: Liverpool vil ikke forlenge, eller ydmyke ved å tilby lavere lønn

Han har bare spilt tre kamper for de røde djevlene denne sesongen.