Jadon Sancho

Det er alltid fint å snakke ut om tingene, man man bør kanskje holde det unna media. Borussia Dortmund-vingen Jadon Sancho har hatt en vanskelig sesong etter overgangen til Manchester United gikk i vasken.

Manchester United ønsket å lande en av de mest talentfulle engelske angripere og etter å ha forsøkt i et år å lande en avtale med den tyske storklubben da de opp i september.

Les: Verdens rikeste klubb løser Manchester United sitt Paul Pogba problem

Manchester United var villig til å betale 100 millioner pund, mens Borussia Dortmund krevde 120 millioner. – De ble aldri enige til tross for endeløse samtaler, utspill i media og kreative forslag.

Det var en drøm for Jadon Sancho å returnere til England og få spille for Manchester United, men når det kom til stykket satte han ikke makt bak drømmen og presset ikke sin arbeidsgiver nok for å få til en overgang.

Sist sesong scoret han 17.mål og en rekke assist, denne sesongen kom første mål først etter juleferien. – Det virker nå som om skuffelsen er i ferd med å gi seg, i det minste ser vi gjennom at målene har begynt å komme at formen er på vei oppover.

Les på Engelske Klubber: Midtbane-stjerne tilbake i varmen

Dortmund sparket Lucien Favre 13. desember, og ser ut til bedret situasjonen for Sanch under midlertidig manager Edin Terzic.

«Åpenbart har denne sesongen vært veldig vanskelig for meg personlig,» sa Sancho til Bundesliga.com.

“Jeg jobber hardt hver dag på trening og på banen, så jeg er bare glad for å få målene mine og assists.»

Manchester United skal fortsatt være interesserte i å hente Jadon Sancho, men nå er de overbevist prisen kommer under 100 millioner pund, 90 minutter skrev for noen dager siden sjefene på Old Trafford mener prisen vil være 20% lavere. – Når det er sagt, de gidder ikke lange forhandlinger og mye frem og tilbake, skal det skje må det bli et «take it or leave it» opplegg med konklusjon i juni.

Les på Popidol: Advarsel til deg som ble tvunget til å se «Sex og singelliv» – Nå kommer de tilbake