Har kjørt seg fast.

Det er slettes ikke sikkert at Jadon Sancho som bare tjener 350 000 pund i uken stakkars ikke kommer til å være spesielt lenge på Old Trafford, men nå har han ihvertfall fjernet «syndebukk»-innlegget etter han la ut på det sosiale nettstedet tidligere kalt Twitter.

Stemningen har vært på frysepunktet etter at Jadon Sancho i sosiale medier la ut et innlegg der han hevdet at han hadde blitt gjort til syndebukk etter å ha blitt droppet av manager Erik ten Hag.

Les: Manchester United har peilet seg inn mot Premier Leagues største spisstalent

Sancho ble droppet av Ten Hag i Premier League-nederlag mot Arsenal (3 – 1 søndag 3.september) og hevdet etter kampen at kantspillerens skuffende prestasjoner på trening hadde tvunget hånden hans.

Sancho reagerte ved å gå til sosiale medier for å uttrykke sin irritasjon over kommentarene fra Ten Hag og hevdet at han ble brukt som en «syndebukk». Nå har han tatt beslutningen om å fjerne den, etter Uniteds ønsker. 90min skriver at det var United-ledelse, trenerteam og lagkamerater hadde rådet Sancho til å fjerne innlegget.

Til glede for alle her en en screenshot:

Sancho møtte Ten Hag for første gang siden posten hans på mandag.

Erik ten hag vil bla opp for høyreving med bare seks Premier League kamper for Manchester United

Det gjenstår nå å se når Sancho blir reintegrert tilbake i Uniteds førstelag etter landslangspausen. Manchesster United tar i mot formsterke Brighton & Hove Albion på lørdag.

Sancho-fiaskoen kom på et tidspunkt der United også har blitt tvunget til å ta opp beskyldninger mot en annen kantspiller, Antony, som for tiden er i Brasil og står overfor anklager om overgrep fra tre kvinner, inkludert hans tidligere partner.